OHRA App: Direct schade melden

Geschreven door: Sander

OHRA Autoverzekeringen heeft weer een nieuwe reclamecampagne gestart t.a.v. de handige OHRA Schade App. Ongetwijfeld dat de nieuwe OHRA reclame – met die grote ooievaar die een dak van een auto beschadigd – je al gepasseerd is op een immens groot billboard of in een televisie commercial.

Als doel heeft OHRA met de reclamecampagne om mensen te wijzen op de nieuwe handige OHRA autoverzekeringen App (applicatie), waarmee je bij het oplopen van autoschade simpel met behulp van je smartphone een foto gemaakt kan worden, en je je weg kan vervolgen. Ook is de applicatie handig om het dichtstbijzijnde schadebedrijf te vinden, voor direct herstel aan de auto! OHRA’s slogan luidt dan ook;  Schade. Foto. En Weer Door. Oplossen van autoschade wordt zo bij OHRA wel heel makkelijk.

Wil jij je auto voordelig verzekeren bij OHRA? Profiteer via onze website van 15% korting op je autoverzekering bij OHRA! Bekijk hier onze exclusieve aanbieding bij OHRA.

Bekijk de nieuwe OHRA reclame:

‘OHRA-echtpaar’ Rob en Els gebruikt weer de OHRA App. Zij zijn al gewend aan het declareren van een zorgrekening. En de schade aan de auto heeft Rob snel gemeld met de OHRA App. Maar nu moet de auto nog gerepareerd worden. Met de ooievaar nog in het dak van de auto, navigeren ze naar de dichtstbijzijnde garage. Totdat de politie hen opmerkt.


« Terug
   YouTube  Facebook